top of page

Nood aan gehoorbescherming voor muziek op maat? Geniet van een extra voordelige prijs (100 € ipv 130 €) door de groepsaankoop mogelijk gemaakt door de jeugdraad van Veurne. Maak online je afspraak en kom zondag 13 of zaterdag 19 november langs in Jeugdhuis De Doze.

Voorwaarden

Een afspraak vastleggen kan tot en met 31 oktober, daarna zijn geen inschrijvingen meer mogelijk.

Je bent tussen 16 en 35 jaar oud. Onder de 16 jaar zijn je oren nog niet volgroeid en is het niet aanbevolen om oordoppen op maat te laten maken.

Af en toe last van een oorprop? Laat op voorhand je oren controleren. Want met een oorprop kan de gehoorbescherming niet gemaakt worden.

PS: Je hoeft geen bewoner van Veurne te zijn om aan de groepsaankoop deel te nemen.

Betaling

Betaling gebeurt op de dag zelf, niet op het moment van ophaling. Dit is mogelijk cash of via bancontact. Gelieve bij cash gepast te betalen.

Er is tot 30 euro terugbetaling van je ziekenfonds mogelijk. Het formulier voor de terugbetaling ontvang je bij ophaling.

Ophalen

De gehoorbescherming kan afgehaald worden vanaf maandag 5 december in de jeugddienst. Daar zal een controletest worden uitgevoerd op de pasvorm. 

Openingsuren jeugddienst

ma, di , don    9u - 12u

woe                 13u30 - 18u

vrij                   13u30 - 19u

Noordstraat 140, 8630 Veurne

Product

  • Optimaal draagcomfort en pasvorm 3D productie

  • Geschikt voor langdurig dagelijks gebruik

  • Bestaat uit zacht silicone materiaal

  • Transparante kleur

  • Inclusief handig opbergetui

  • CE gecertificeerd en getest volgens EN 352-2

  • Kllimaatneutraal product

Garantie

De garantie voor de gehoorbescherming is 2 jaar op materiaal, demping en verkleuring. Bij uitlevering ook op pasvorm en afdichting.

bottom of page