top of page

๐Ÿ’ฆ๐Ÿ‘‚Wat als ze in het water vallen?๐Ÿ‘‚๐Ÿ’ฆ

Vaak krijg ik dezelfde vraag gesteld. Deze week kreeg ik een vraag van Brigitte, die jij je misschien ook af en toe stelt.

"Dag Alien, Ik draag hoortoestellen en ben meestal erg voorzichtig, maar ik ben op vakantie met mijn familie en ik legde mijn hoortoestellen op mijn handdoek tijdens het zwemmen. Nu, terwijl ik in het zwembad was, pakte mijn man mijn handdoek uit de lounge stoel en mijn toestellen vlogen in het water! Ik hoop dat ze niet stuk zijn, wat kan ik doen? - Brigitte uit Oostduinkerke

Goeie morgen Brigitte, Kon je je toestellen snel uit het water halen? Of lagen ze even in het water voor je het had opgemerkt? De meeste hoortoestellen zijn te redden als ze niet langer dan 30 minuten in het water liggen. Het eerste wat je moet doen als je ze uit het water haalt is ze zo snel mogelijk drogen. De beste manier om een hoortoestel te drogen:

1. Verwijder het water eerst met een droge doek 2. Haal de batterij eruit en kijk ook even na of er geen water in de batterijkamer is. 3. Laat de hoortoestellen 1 uur opdrogen in een warme, droge plaats, zoals een plank boven een radiator (niet opwarmen direct boven een warmtebron) Opgelet plaats je hoortoestellen nooit in de microgolfoven ,

dit zal zorgen voor onherstelbare schade. 4. Plaats een nieuwe batterij Brigitte als alles goed is kan je je hoortoestel nu weer gebruiken. Is dat niet het geval bel me dan gerust op voor extra informatie.

ย 

Aangezien vocht de grootste vijand is voor hoortoestellen en hun levensduur raden we aan dagelijks een droogsysteem te gebruiken. Zoals meegleverd tijdens de proef de oranje droogtableteen die wit worden. Of het elektronisch droogsysteem.

De elektronische droogbox zorgt voor resultaat in 30 minuten. Het toestel droogt niet alleen optimaal, maar reinigt ze ook met uv-licht. Zo worden 99% vande bacteriรซn gedood.

Interesse? Nog tot eind augustus loopt een kortingsactie van -10%.

Koop een elektronische droogbox voor 99 euro in plaat van 110 euro.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • b-facebook
  • Pinterest - Black Circle
  • Google+ Black Round
bottom of page