top of page

๐Ÿ”‹ Snel een platte batterij? ๐Ÿ”‹

Je hebt het waarschijnlijk al gemerkt, in deze tijd van het jaar zijn je batterijen veel sneller aan vernieuwing toe. De koude is de boosdoener, want koude lucht zorgt voor een hoger batterijverbruik. Daar kunnen we jammer genoeg niets aan doen. Wil je toch langer van je batterij kunnen genieten? Lees dan zeker verder.

Vijf batterijtips

1. Verwijder de klever van je batterij nooit op voorhand. Hoortoestelbatterijen werken op lucht en verbruiken energie vanaf het moment dat je het klevertje verwijderd. 2. Heb geduld. Als je het klevertje van een nieuwe batterij haalt, wacht dan 2 minuten om ze in je hoortoestel te steken. Zo geef je de batterij genoeg tijd om lucht op te nemen. 3. Bewaar je batterijen niet in de auto. Daar kunnen grote temperatuurverschillen plaatsvinden, wat zorgt voor minder energie in de batterij. 4. En ook niet in de badkamer. Vochtige plaatsen hebben een negatieve invloed op de levensduur. 5. Vermijd contact met metaal. Bewaar ze dus niet bij je kleingeld.

PS: Kies voor kwaliteitsbatterijen van Het OOR en wees zeker van een langere levensduur. Zonder risico op uitlopen van de batterij.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • b-facebook
  • Pinterest - Black Circle
  • Google+ Black Round
bottom of page